Onze cliënten zijn de beste referentie

Elan Wonen

“Meedoen aan het Corporatiecollectief garandeert goede tarieven en dat beperkt voor onze huurders de kosten van verwarming en warmwatervoorziening. Al onze vragen betreffende energie, en dat gaat echt veel verder dan alleen inkoop, kunnen we kwijt bij EnergieLive.”

Cor Hoogland
Staf Vastgoed

Cliënt sinds 2009
161 locaties

Woonstichting De Key

“Met hun ervaring en deskundigheid draagt EnergieLive bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van De Key. Dankzij de branche-specifieke kennis en de gerealiseerde besparingen, is EnergieLive een professionele en gedegen partner om onze taak van betaalbaar wonen in te vullen.”

Tjerk van de Braak
Inkoopmanager

Cliënt sinds 2012
583 locaties

deltaWonen

“De expertise van EnergieLive heeft deltaWonen een prachtige besparing opgeleverd in energielasten voor onze huurders. Hiermee wederom een mooie stap gezet in het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen en het verlagen van woonlasten.”

Rona Zinger 
Teammanager financiën

Cliënt sinds 2015
284 locaties

Mitros

“We hechten groot belang aan het verlagen van de energielasten van onze huurders en aan verduurzaming. Het is dan ook prettig om te werken met een partij als EnergieLive die dat begrijpt en daar op een no-nonsense en transparante manier invulling aan geeft. Zo zorgen we voor de beste gas- en elektraprijs voor onze huurders en worden we ontzorgd in onze administratie.”

Ron Sierink
Inkoper

Cliënt sinds 2018
755 locaties

Parteon

“Sinds 2012 adviseert en ondersteunt EnergieLive ons bij diverse energievraagstukken. Parteon heeft gekozen voor de expertise van EnergieLive, waardoor inkoopbesparingen zijn gerealiseerd voor onze huurders. Daarnaast heeft EnergieLive een bijdrage geleverd aan een verlaging van onze interne bedrijfslasten door efficiencyverbeteringen binnen ons financieel- en administratief proces.”

Roger Kerssens
Strategisch Inkoper

Cliënt sinds 2012
464 locaties

Vincio Wonen

“Wij werken nu al een aantal jaar heel prettig samen met EnergieLive. Onze accountmanager heeft een ‘no nonsense’ mentaliteit en een zeer prettige manier van communiceren. Ik kan EnergieLive derhalve zeer aanbevelen!”

Guido van den Berg 
Financieel Beleidsmedewerker

Cliënt sinds 2014
70 locaties

De Key
deltaWonen
Elan Wonen
Mitros
Parteon
Vincio Wonen
Lefier
Trivire
Mooiland