Onze cliënten zijn de beste referentie

Elan Wonen

“Meedoen aan het Corporatiecollectief garandeert goede tarieven en dat beperkt voor onze huurders de kosten van verwarming en warmwatervoorziening. Al onze vragen betreffende energie, en dat gaat echt veel verder dan alleen inkoop, kunnen we kwijt bij EnergieLive.”

Cor Hoogland
Staf Vastgoed
Cliënt sinds: 2009
Aantal locaties:161

Woonstichting De Key

“Met hun ervaring en deskundigheid draagt EnergieLive bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van De Key. Dankzij de branche-specifieke kennis en de gerealiseerde besparingen, is EnergieLive een professionele en gedegen partner om onze taak van betaalbaar wonen in te vullen.”

Tjerk van de Braak
Inkoopmanager
Cliënt sinds: 2012
Aantal locaties: 583

deltaWonen

“De expertise van EnergieLive heeft deltaWonen een prachtige besparing opgeleverd in energielasten voor onze huurders. Hiermee wederom een mooie stap gezet in het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen en het verlagen van woonlasten.”

Rona Zinger 
Teammanager financiën
Cliënt sinds: 2015
Aantal locaties: 284

Mitros

 “We hechten groot belang aan het verlagen van de energielasten van onze huurders en aan verduurzaming. Het is dan ook prettig om te werken met een partij als EnergieLive die dat begrijpt en daar op een no-nonsense en transparante manier invulling aan geeft. Zo zorgen we voor de beste gas- en elektraprijs voor onze huurders en worden we ontzorgd in onze administratie.”

Ron Sierink
Inkoper
Cliënt sinds:2018
Aantal locaties:755

Parteon

“Sinds 2012 adviseert en ondersteunt EnergieLive ons bij diverse energievraagstukken. Parteon heeft gekozen voor de expertise van EnergieLive, waardoor inkoopbesparingen zijn gerealiseerd voor onze huurders. Daarnaast heeft EnergieLive een bijdrage geleverd aan een verlaging van onze interne bedrijfslasten door efficiencyverbeteringen binnen ons financieel- en administratief proces.”

Roger Kerssens
Strategisch Inkoper
Cliënt sinds: 2012
Aantal locaties: 464

Vincio Wonen 

“Wij werken nu al een aantal jaar heel prettig samen met EnergieLive. Onze accountmanager heeft een ‘no nonsense’ mentaliteit en een zeer prettige manier van communiceren. Ik kan EnergieLive derhalve zeer aanbevelen!”

Guido van den Berg 
Financieel Beleidsmedewerker
Cliënt sinds: 2014
Aantal locaties: 70

deKey
deltawonen
elanwonen
mitros
parteon
vincio
Lefier
trvre
mooiland